ΤΕΧΝΑΒΑ ΑΕ
Η εταιρία ιδρύθηκε το 1968 στον Πειραιά.
Οι δραστηριότητες της εταιρίας είναι η κατασκευή και ο εξοπλισμός ποντοπόρων πλοίων, αλιευτικών και σκαφών αναψυχής.
Η Φιλοσοφία της εταιρίας μας είναι: Να κάνουμε την αγάπη σας προς την θάλασσα και τα σκάφη πιο δυνατή, διασκεδαστική αλλά και πιο ασφαλή, προσφέροντας σας γρήγορη εξυπηρέτηση, γνώσεις και εμπειρίες.
Η συνεργασία μας με την Lowrance άρχισε το 1982.
Η ασυναγώνιστη ποιότητα των προϊόντων που διαθέτουμε στην Ελληνική αγορά, σε συνεργασία με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε από το έμπειρο, εξειδικευμένο και επιλεγμένο προσωπικό μας, οδηγεί προς την κατάκτηση του στόχου μας.
Θα θέλαμε να είμαστε η πρώτη σας επιλογή για ότι και αν χρειαστείτε.
Επιθυμία μας: Να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι.

LOWRANCE
Για 57 χρόνια η Lowrance κυριαρχεί στην Ελληνική αγορά των ηλεκτρονικών ναυτικών βοηθημάτων.
Το 1957, ο Darrell Lowrance ίδρυσε την εταιρία και κατασκεύασε τον πρώτο φορητό ανιχνευτή ψαριών για τους ψαράδες των ΗΠΑ. Πολύ γρήγορα το “μαγικό κουτί” έγινε η επανάσταση όχι μόνο για τους αμερικανούς ψαράδες, αλλά και για τους ψαράδες όλου του κόσμου και άλλαξε τις μεθόδους αλιείας παγκοσμίως.
Η Lowrance έχει αναπτύξει μια εντυπωσιακή σειρά προηγμένων ανιχνευτών ψαριών σε συνδυασμό, Ανιχνευτές Ψαριών / Χαρτογράφους / GPS / RADAR.
Περίπου ένα εκατομμύριο συσκευές Lowrance πωλούνταν κάθε έτος σε όλο τον κόσμο.
Ένας σημαντικός λόγος για αυτή την επιτυχία είναι η μεγάλη ποικιλία και η αξιοπιστία των συσκευών.
Η Lowrance προσφέρει επίσης GPS για τα αεροσκάφη, τα αυτοκίνητα και τους πεζοπόρους. Είναι δε εξίσου σημαντικό ότι η Lowrance έχει συνδεθεί με τις περισσότερες καινοτομίες, νέες ευρεσιτεχνίες και διακρίσεις από οποιαδήποτε άλλη βιομηχανία ναυτικών ηλεκτρονικών οργάνων.