Για να γίνει το Ψάρεμα και το Ταξίδι σας Διασκέδαση


ΤΕΧΝΑΒΑ ΑΕ

 

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1968 στον Πειραιά.
Οι δραστηριότητες της εταιρίας: Κατασκευή και εξοπλισμός ποντοπόρων πλοίων, αλιευτικών και σκαφών αναψυχής.
Φιλοσοφία της εταιρίας: Nα κάνουμε την αγάπη σας προς την θάλασσα και προς τα σκάφη πιο δυνατή, διασκεδαστική αλλά και πιο ασφαλή, προσφέροντας γρήγορη εξυπηρέτηση, γνώσεις και εμπειρίες.
Η συνεργασία μας με την εταιρία
Lowrance άρχισε το 1982.
Η ασυναγώνιστη ποιότητα των προϊόντων που διαθέτουμε στην Ελληνική αγορά σε συνεργασία με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε από το έμπειρο εξειδικευμένο και επιλεγμένο προσωπικό, μας οδηγεί προς την κατάκτηση του στόχου μας.
Θα θέλαμε να είμαστε η πρώτη σας επιλογή για ότι και αν χρειασθείτε.
Επιθυμία μας: Να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι.

LOWRANCE

 

Για 57 χρόνια, η Lowrance κυριαρχεί στην παγκόσμια αγορά των ηλεκτρονικών ναυτικών οργάνων.
Το 1957, ο
Darrell Lowrance ίδρυσε την εταιρία και κατασκεύασε τον πρώτο φορητό ανιχνευτή ψαριών για τους ψαράδες των ΗΠΑ. Πολύ γρήγορα έγινε το «μαγικό κουτί» η επανάσταση για τους αμερικανούς ψαράδες και για τους ψαράδες όλου του κόσμου, και άλλαξε τις μεθόδους αλιείας τους.
Η
Lowrance έχει αναπτύξει μια εντυπωσιακή σειρά προηγμένων ανιχνευτών ψαριών σε συνδυασμό ανιχνευτές ψαριών/χαρτογράφους/GPS/RADAR.
Περίπου ένα εκατομμύριο συσκευές Lowrance πωλούνται κάθε έτος σε όλο τον κόσμο.
Ένας σημαντικός λόγος για αυτήν την επιτυχία είναι η μεγάλη ποικιλία και η αξιοπιστία των συσκευών.
Η
Lowrance προσφέρει επίσης GPS για τα αεροσκάφη, τα αυτοκίνητα και τους πεζοπόρους και είναι εξίσου σημαντικό ότι η Lowrance έχει συνδεθεί με τις περισσότερες καινοτομίες, νέες ευρεσιτεχνίες και διακρίσεις από οποιαδήποτε άλλη βιομηχανία ναυτικών ηλεκτρονικών οργάνων.